A Green lányok olvasnak

Christine Feehan - Sötét herceg / A Kárpátok vámpírjai

2012. február 20. - jeanne green

A sötét herceg. Éjjeli látogató, aki azonnal a hatalmába kerít. A vonzódás mély, sötét és halálos. A testére vágyódsz, de a lelked rabolja el. A fény asszonya. Hajnalban jön, amikor a férfi legyengül. Halovány fénysugár, ami áthatol a sötétségen, és lángra lobbantja a rejtőzködő vadállatot. Egy különleges képességgel megáldott nő... Egy titokzatos idegen, aki felfedi szerelmének a több ezer éves titkot... Fanatikus gyilkosok, egy különös és egyre fogyatkozó faj, és mindehhez Havasalföld vészjósló árnyai. Christine Feehan a New York Times bestsellerszerzője. Több mint negyven regénye került fel eddig a sikerlistákra. A Sötét herceg a paranormális-romantikus műfaj egyik legtöbbet díjazott alkotása. Az írónő közkedvelt médiaszereplő, sorozatai számos országban eladási rekordot döntöttek.

Bridget véleménye:

Vámpírosérdekes-Kárpátos – tudod meg már a borítójáról, és az a kép is kellően felcsigáz, már majdnem meg akarod venni, de ne tedd! Komolyan ne.

Tudom, hogy Ulpius-ház, tudom ám, hogy a külsőségek mellette szólnak, de csak gyötrődnél 428 (!) oldalon keresztül. Életem egyik legrosszabb könyvélménye, ha nem sajnáltam volna az érte kidobott pénzt (mind az 500 Ft-ot, amennyibe került a Nyugatiban egy standnál), el sem olvasom. A végén már csak úgy bírtam haladni, hogy a párbeszédeket olvastam egyedül.


Mi volt a baj? A kezdés. A szereplők. A stílus. A túlírtság. A borzalmasan gagyi háttértörténet. A „szerelem” kialakulása. A szánalmas párbeszédek. A sok felesleges és hiteltelen leírás. MINDEN.
Semmi jó dolgot nem tudok mellette felhozni.

Értékelés: -

Olvasásra ajánlom: NEM.


 Jeanne véleménye:

Ha Christine Feehan a New York Times bestsellerszerzője, nem tudom, milyen jelzővel illetnék a 16 hónapos lányomat, aki akkor is olvashatóbb művet alkot, ha véletlenszerűen püföli a számítógép billentyűit.

Ez a könyv egyszerűen borzalmas, a mai napig nem tudom elhinni, hogy kiadták. Képtelen voltam végig olvasni. Titkon remélem, hogy aki ezért felelős, azóta is rettentően szégyelli magát.

Értékelés: 5/0

Olvasásra ajánlom: nem.

A bejegyzés trackback címe:

https://greenolvas.blog.hu/api/trackback/id/tr634148417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása